Voice Of Finland -voittaja Sussu Erkinheimo mukana stadionkeikalla – Elossa! on Juha Tapion uran suurin konsertti

Voice Of Finlandistakin tuttu Juha Tapio esiintyy lauantaina 6.8. Ratinan stadionilla Tampereella. Elossa! -nimisen konserttipäivän lämmittelijäesiintyjät on nyt julkaistu. Mukana on myös tuore Voice Of Finland -voittaja Sussu Erkinheimo.

Juha Tapion tähänastisen uran suurimmassa konsertissa on peräti neljä lämmittelijää: Irina, kesäiltojen pitkäaikainen keikkasuosikki Jukka Poika, Pohjola-hitillään Suomen virallisen radiolistan ykköseksi noussut kuopiolainen laulaja-lauluntekijä Olli Halonen ja tänä keväänä The Voice of Finland -kilpailun voittanut Sussu

Tampereen Ratinan stadionin permanto muuntautuu keikan kunniaksi Juhan Juhlakentäksi, jolla on mahdollista nähdä ja kokea Juha Tapion Elossa!-suurkonsertti parhaalla mahdollisella tavalla. 

Juhan Juhlakentälle rakennetaan monipuolisten palveluiden viherkenttä, jossa voi nauttia esiintymisestä joko liikkumalla vapaasti tai alueen lounge-istumapaikoilla levähtäen. Juhan Juhlakentällä keikkayleisöä kestitsee monipuoliset baari- ja ravintopalvelut.

Ratinan stadionille rakentuu kymmeniä metrejä pitkä esiintymis-catwalk, joka mahdollistaa sen, että Juhan Juhlakenttä on paras paikka kokea Juha Tapio ja muut tapahtuman esiintyjät lähietäisyydeltä. 

Elossa! -konsertin katsomopaikat ovat olleet jo pitkään loppuunmyydyt eli jäljellä on enää Juha Juhlakenttään pääsyyn oikeuttavia permantolippuja. Aiemmin Juha Tapion Ratinan keikalle permannolle / kentälle lipun ostaneet saavat automaattisesti pääsyn Juhan Juhlakentälle. 

Juha Tapion tähdittämä ilta alkaa lauantaina 6.8. klo 16.00 ja päättyy viimeistään klo 23.00. Tarkemmat esiintymisajat kerrotaan lähempänä ajankohtaa. Tapahtuma on ikärajaton.


 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone