Maailman ainoa Genesis-tribuuttiyhtye, joka on saanut itse Genesis-yhtyeen jäsenten hyväksynnän – Suomessa marraskuussa

Maailman ainoa Genesis-yhtyeen jäsenten hyväksymä tribuuttiyhtye The Musical Box saapuu Helsingin Kulttuuritalolle 26.11.2022.

Vuonna 1993 perustettu kanadalainen The Musical Box on kenties maailman kuuluisin Genesis-tribuuttiyhtye. Yhtye on jo vuosikymmenten ajan luonut kokonaisvaltaisia ja autenttisia Genesis-tribuutteja, joiden kunnioitus alkuperäisen yhtyeen materiaaliin ja toteutustapoihin on vertaistaan vailla.

Marraskuun 26. päivä The Musical Box saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen, paikkana on Helsingin Kulttuuritalo. Ohjelmassa on Genesiksen legendaarisen klassikkoalbumi The Lamb Lies Down on Broadway.

Vuonna 2004 yhtye sai lisenssin luoda uudelleen The Lamb Lies Down on Broadway -kiertueen kokonaisuudessaan. Encoret mukaan lukien. Kiertue rekisteröitiin näytelmäksi sen kokonaisvaltaisuuden vuoksi. Yhtye sai pääsyn The Farm-studiolle, jossa alkuperäinen albumi on nauhoitettu ja saivat käsiinsä kaikki albumin alkuperäisnauhat. Yhtyeellä on myös käytössä yli tuhat alkuperäisillä Genesis-kiertueilla käytettyjä projisointidioja sekä kiertueen alkuperäinen diaprojektori. 

Liput myyntiin Lippu.fi:n verkkokauppaan tiistaina 28.6.Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone