Viaplayn uusi dokumentti Max Verstappenista suorastaan pakollinen lisäys katselulistalle kaikille Formula 1:n faneille

Viaplayn “Max Verstappen: Anatomy of a Champion” saa ensi -iltansa 2. huhtikuuta lähtien. 

Kolmiosainen sarja tarjoaa katsojille ainutlaatuisen katsauksen nuoren formulatähden elämään.

Sarja keskittyy Verstappenin maailmanmestaruuskauteen 2022.

Dokumentissa taustoitetaan tapahtumia myös kuljettajan lapsuuden kautta ja syvennytään Verstappenin läheiseen suhteeseen isäänsä.

Sarja on katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayssa.

Kuluneen kauden aikana olen antanut Viaplaylle pääsyn maailmaani muodostaakseemme rehellisen ja henkilökohtaisen katsauksen uraani ja elämääni. Vaikka tarina on tietysti hyvin tuttu itselleni, toivon, että tämä antaa katsojille mahdollisuuden nähdä, mikä kaikki ympärilläni on vaikuttanut tähänastisen menestyksen saavuttamiseen. Toivon myös, että se antaa faneille ympäri maailmaa enemmän tietoa kovasta työstä, omistautumisesta ja intohimosta, joka liittyy kilpailemiseen moottoriurheilun korkeimmalla tasolla. Olen ylpeä siitä, mitä olemme saavuttaneet yhdessä, ja toivon, että voimme jatkaa matkaa yhdessä saavuttaaksemme vieläkin enemmän”, kuvailee Max Verstappen uutta dokumenttisarjaa.  

Max Verstappen: Anatomy of a Champion” on suorastaan pakollinen lisäys katselulistalle kaikille Formula 1:n faneille ja muille katsojille, jotka arvostavat laadukkaita ja koskettavia kuvauksia huippu-urheilijan elämästä.  Sarjan ensimmäinen osa saa ensi-iltansa Elisa Viihde Viaplayssa sunnuntaina 2.4. Seuraavat osat ilmestyvät peräkkäisinä viikkoina aina sunnuntaisin.   

(Viaplay)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone