Vain elämää -ohjelmassa Erika Vikman puhuu rakkaudestaan Dannyyn: ”Sitten siinä tapahtui niin, että rakastuin tähän ihmiseen”

Tämän perjantain Vain elämää -jaksossa pöydän päähän istuu Suomen diskopop-kuningatar Erika Vikman.

Huom, sisältää ennakkoa tulevasta.

Erika puhuu jaksossa muille artisteille pitkästä ja merkityksellisestä suhteestaan musiikkilegenda Dannyyn.

Erika kertoo, että suhde perustui sen alkumetreillä työhön ja mentorointiin. Hän oli aloittelevana artistina kiinnostunut Dannyn pitkän uran vaiheista ja siitä, miltä miehestä on tuntunut olla tunnettu muusikko jo usean vuosikymmenen ajan. ”Sitten siinä tapahtui niin, että rakastuin tähän ihmiseen. Se asia tietenkin yllätti tosi paljon, koska kuitenkin ikäeroa on jonkun verran. Mutta mun mielestä kaikkia asioita maailmassa mitkä liittyy tunteisiin, ei tarvitse selittää tai järkeillä”.

Erika kertoo, että Danny on hänelle vielä nykyäänkin rakas ihminen, ja kaksikko tapaa toisiaan edelleen usein.

”Danny kuitenkin rakensi mun kanssa sellaista perus pohjaa tälle mun alkaneelle uralle, mitä me silloin yhdessä luotiin. Danny on tosi ylpeänä seurannut mun uraa, mikä on tosi hienoa.”

Erika puhuu jaksossa myös valtaisasta mediapyörityksestä, joka parin suhteesta syntyi.

Mun ja Dannyn yhteistyö oltiin bongattu lehdistön keskuudessa ja meitä alettiin jahtaamaan. Me oltiin jo siinä kohtaa ehditty rakastua, ja sitä ihmisten on toki vaikea nähdä, kun on vanha legenda ja nuori kaunis nainen, niin siinä yleensä nähdään vaan se, että miten toi hyötyy tosta ja miten toi hyötyy tosta. Sitä ei ajateltu, että mitä jos noiden sielut vaan kohtaa silleen, että noilla on kivaa yhdessä”.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone