Jeremy Clarksonille potkut, myös Richard Hammond jännittää tulevaisuuttaan – Top Gearin loppuessa Hammondin tytär laukoi pikaruokalassa osuvia kommentteja perheen rahtilanteesta

TV-kasvo Jeremy Clarksonin törkykommentit Sussexin herttuattaresta Meghanista ovat mediatietojen mukaan aiheuttaneet välirikon Clarksonin ja Amazon Primen välillä. Sanalla sanoen Clarkson saa Amazon Primelta potkut (Mesta.net -uutinen).

Vanha Top Gear -kolmikko Clarkson, Richard Hammond ja James May ovat tehneet Amzon Primelle The Grand Touria vuodesta 2016 lähtien. Tietojen mukaan ainakin Clarksonin osalta The Grand Tour -yhteistyö loppuu vuoden 2024 jälkeen.

Myös Hammond on joutunut jännittämään oman tulevaisuutensa puolesta. Mies on kuitenkin jättänyt kommentoinnin tekemättä.

Asiaa ovat varmasti murehtineet myös Hammondin teini-ikäiset tyttäret, jotka ovat nykyään parikymppisiä.

Hammond on nimittäin paljastanut, kuinka kova paikka hänen perheelleen oli Top Gear -uran loppuminen vuonna 2015.

Tuolloinkin tulilinjalla oli juurikin Clarksonin toiminta.

Hammond oli muuttanut perheineen vuonna 2008 parin miljoonan punnan linnaan (Bollitree Castle). Kalliit asuinkustannukset ja lasten yksityiskoulun lukukausimaksut. Top Gearin päättyessä tyttäriä piti varoitella, elämä saattaa nyt hieman muuttua – ainakin väliaikaisesti.

Fuelling Around -podcastissa Hammond kertoi huvittavasta tapauksesta ajoittuen Top Gearin päättymisen aikoihin.

Top Gear -työtoveri James May oli vierailulla Hammondien luona, ja kaksikko lähti hakemaan pikaruokaa koko porukalle. Mukana oli myös Hammondin tytär Iizzy. Suuntana oli paikallinen Kentucky Fried Chicken eli KFC. Pikaruokalan jonossa Hammond ja May aloittivat tyypillisen ”minä maksan” – ”Ei kun minä” -väittelyn.

Lopulta Izzy oli tuumannut, että ehkä hänen pitäisi maksaa, koska miehillä ei ollut enää duunia. Ja koko ravintolan asiakaskunta nauroi.

Ja lisää oli tulossa: ”Isä, isä, koska luottokorttisi lakkaavat toimimasta”:

(Gloucestershirelive.co.uk)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. No nyt netflix ottakaa se clarkson ja muut koska clarksonin mielipiteensä ja persoona on se mitä kansa rakastaa ja netflix ei saisi sensuroida mitään

Kommentit suljettu.