Diilissä pyritään puhaltamaan uusia tuulia kuntamarkkinointiin: ”Siis mua vaan huolestuttaa, että toi on aika perinteistä”

Diilin uusi kausi on edennyt yli puolen välin.

Huom, sisältää ennakkoa tulevasta.

Tällä kertaa joukkueiden tehtävänä on suunnitella, vuoden 2021 kuntamarkkinoinnin SM-voittajalle, Iisalmelle ja Vain Iisalmi -yritysverkostolle, digikampanja, jonka avulla houkutellaan alueelle nuorta työvoimaa.

Joukkueita sekoitetaan ja Sampon muodostavat nyt Dora Palmroos, Tiina Heikka, Mikko ”Vemmu” Vehmas ja Vili Rautio. Mustangissa kilpailevat Henri Kurttila, Clarissa Hedman, Sirly Ylläsjärvi ja Jarno Hatakka.

Joukkueet jakaantuvat kahtia. Toiset lähtevät Iisalmeen ja toiset jäävät Helsinkiin laatimaan presentaatiota. Tehtävänanto saattaa kuulostaa siltä, että Sampon joukkueella on etulyöntiasema, kun joukkueessa on mukana Lapinjärven kunnanjohtaja Tiina.

Tiina on kyllästynyt kuntamarkkinoinnin maskuliinisuuteen – oikeastaan yleisesti tylsään kuntamarkkinointiin. Tiinan ideana on tuoda joukkueensa esitykseen lapsia ja feminiinisyyttä. Tiina saa ajatuksilleen tilaa ja hyväksyntää, mutta Tiinalta puuttuu varsinainen idea toteutukselle.

Tehtävän edetessä Tiina jumittuu omaan ideaansa, joka aiheuttaa haasteita ryhmän työskentelyssä.

Tuossa me ollaan taas siinä perus kuntamarkkinoinnissa, mitä itse ainakaan en voi sietää”, Tiina torppaa Vemmun ehdotuksen ”Nyt ku, ei sit ku” -teemasta.

Siis mua vaan huolestuttaa, että toi on aika perinteistä”.

Diili joka torstai ilmaiseksi Ruudussa heti aamulla ja Nelosella klo 20.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone