Diilissä peli tiivistyy: ”Projektinjohtajana sä olit tällä kertaa liian lepsu”

Diilissä kilpailijoiden tehtävänä on suunnitella digikampanja, vuoden 2021 kuntamarkkinoinnin SM-voittajalle Iisalmelle ja Vain Iisalmi -yritysverkostolle.

Jos et ole jaksoa vielä nähnyt, varo juonipaljastuksia.

Aikaisemmissa tehtävissä hienosti suorittanut Dora Palmroos ryhtyi tehtävässä projektinjohtajaksi. Hän sai kuitenkin vastaansa yllättävää vastahakoisuutta joukkuekaveriltaan, Lapinjärven kunnanjohtajana toimivalta Tiina Heikalta. Tiina tuntui laittavan toistuvasti kapuloita ideoinnin rattaisiin. Doran kärsivällinen ja empaattinen ote ei tuottanut tuloksia ja joukkue hävisi tehtävän.

Ennen johtoryhmää Jaajo totesi, ettei uskonut kummmankaan joukkueen ryssivän mukavalta tuntuvaa tehtävää. Mutta, lopulta molemmat joukkueet olivat enemmän tai vähemmän vaikeuksissa.

Potkuja jakaessaan Jaajo osoitti ensin sanansa Doralle.

”Dora, sä oli projektinjohtajana, ja jotenkin mä tunnen empatiaa sua kohtaan. Mutta totuus on se, että projektinjohtajana sä olit tällä kertaa liian lepsu ja sen takia te hävisitte”.

Jaajo kertoi kuitenkin, että lieventävänä asianhaarana voitiin pitää Doran taitavasti toteuttamaa presentaatiota.

”Mä mietin tässä myös menneitä tehtäviä ja mun mielestä sä olet ollut aika vahva tekijä tähän mennessä, joten Dora, sun kilpailu jatkuu vielä”.

Jännitys ja pitkän päivän uurastus purkautuvat Doralta kyynelinä ja hän poistuu johtoryhmän edestä selkeästi liikuttuneessa tilassa.

Somessa Dora pohjusti jaksoa toteamalla kärsineensä paniikkikohtauksesta.

”Kohtaus oli mun tähänastisen elämän neljäs ja puhkes täysin hallitsemattomana. En saanu henkeä ja tunsin miten sydän hakkas rinnasta ulos. Mulla ei ollu mitään kontrollia siihen mitä mun keho teki, joka teki kaikesta tosi pelottavaa. Tunsin olon irralliseks, menettäneeni hallinnan ja pelon sekoamisesta”.

Dora Palmroos / Instagram

Altistavana syynä Dora mainitsi jatkuvan paineen, stressin ja unettomat yöt.

Lopulta Jaajo antoi potkut Tiinalle.

”Tässä tehtävässä 2,5h taistelu ja rakastuminen omaan ideaan, ja erityisesti se, että kun sä et ollut projektinjohtajana, etkä silti yhtään suostunut ottamaan taka-askeleita. Se johti teidät tällä kertaa tuhoon”.

Diili-porukan ”nuorisoketjun” edustaja Vili sai Jaajolta painetta seuraavaan tehtävään – tulos tai ulos!

Diili joka torstai ilmaiseksi Ruudussa heti aamulla ja Nelosella klo 20.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone