Diilissä ohjelman historian haastavin tehtävä epäonnistuu pahasti, nyt ei hyvä heilu: ”Näyttää ihan hirveältä”

Diilissä nähdään kaikkien aikojen vaikein tehtävä, kun kilpailijoiden tulee 36:ssa tunnissa saada kahden asunnon arvot nostettua.

Huom, sisältää ennakkoa tulevasta.

Molemmat joukkueet saavat asunnon, jonka arvo pitää saada nostettua remontilla ja stailauksella.

Vaikka tehtävää saa suorittaa vuorokauden ympäri, remontille jäävä aika on kuitenkin armottoman lyhyt.

Kiila-joukkueessa kilpaileva Emma kertoo, että hänellä on kokemusta remonteista ja hän ottaa vastuulleen keittiön kaappien ovet. Projektinjohtajana toimiva Wenla lähettää kilpailijat, Jannen ja Emman, showroomille. Emma on luvannut toimittaa juuri oikeankokoiset ovet keittiöön.

Toisin kuitenkin käy. ”On valkoista ovea, on ruskeata ovea. On erimittaista ovea erikokoisiin hyllyihin. He eivät kontaktoineet mua tästä asiasta, eli mä en ole missään vaiheessa tiennyt, että tää on nyt jotenkin muuttunut, että siellä on erikokoisia ovia ja tässä on ollut ongelma”, Wenla tuohtuu.

Täällä odotettiin, että meillä olisi täydellinen keittiö. Että meillä olisi mittatilaustyönä tehty keittiö, joka ei todellakaan tietenkään ole mahdollista”, Emma ihmettelee projektinjohtajan purkausta.

Nämä on purettu showroomista. Eihän näitä oltu meille customilla tehty, vaan kyse on siitä, että me haetaan sieltä ne, mitä sieltä saadaan”.

Neuvonantajana toimiva Toni Lähde tuskailee tapahtumien kulkua vierestä tehden muistiinpanoja johtoryhmää varten. ”Kaapin ovet on kaikki väärän kokoisia. Ja nyt näyttää siltä, että meille on tulossa tällainen rosterinruskeanvalkoinen yhdistelmä, mikä ei mun tietääkseni nosta minkään asunnon arvoa”.

Lopputulos on omalaatuinen ja keskeneräinen: Keittiö on viimeistelemätön, eivätkä kaappien ovet aukea kunnolla.

Ostaja, joka tuonne menee, joutuu ensimmäisenä purkamaan sen keittiön”, neuvonantajana toimiva Noora Fageström toteaa johtoryhmän istunnossa.

”Ne kaikki kaapin ovet on vähän eri kokoisia ja se näyttää ihan hirveältä”, Jaajo toteaa.

Diili maanantaisin Nelosella ja Ruudussa kello 21.

(Nelonen, Ruutu)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone