Suomen kaunein koti kiertää ympäri kesäistä Suomea etsimässä Suomen kauneinta kesämökkiä – tässä ovat vierailun kohteena olevat paikkakunnat

Suomen kaunein koti -ohjelma ilahduttaa keväällä Kesämökit-kaudella.

Tuttu tuomarikolmikko Hanna Sumari, Sini Rainio ja Tero Pennanen matkaavat kolmeenkymmeneen kesäkotiin ympäri Suomea.

Kymmenen mökkiä pääsee finaaliin, josta katsojat valitsevat Suomen kauneimman kesämökin 2023.

Matka läpi mökkimaisemien alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaina 13.4. klo 20.

Paikkakunnat, joilla tuomarikolmikko vierailee tällä kaudella ovat: Espoon suvisaaristo, Evijärvi, Förby, Helsinki, Hiittinen, Keuruu, Kontiolahti, Kokkola, Kinnula, Karjalohja, Kirkkonummi, Loviisa, Myrskylä, Nokia, Naantali, Nastola, Porvoo, Puumala, Pälkäne, Ristiina, Ruovesi, Sipoo, Tampere, Uusikaarlepyy. Vuokatti ja Äitsaari. 

Kauden erikoisjaksossa Hanna Sumari vierailee myös julkisuudesta tunnettujen henkilöiden mökkiunelmissa. Hän käy tutustumassa Kotoisasta tutun sisustussuunnittelija Niina Ahosen mökillä Kasnäsissa ja Salatut elämät- näyttelijä Monika Lindemanin luona kauniissa Nuuksiossa.

Suomen kaunein koti: Kesämökit -voittaja selviää kauden päätösjaksossa, joka nähdään torstaina 6. heinäkuuta. Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä, joka alkaa, kun kaikki mökit on esitelty. Voittaja saa palkinnoksi 10 000 euroa uusien sisustusunelmien toteuttamiseen.

Uusi kausi käynnistyy mökkiunelmissa Evijärvellä, Puumalassa ja Vuokatissa. Avausjakson unelmakohteet ovat moderneja ja harjakattoisia mökkikohteita.

(MTV)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone