Yle teki kolmivuotisen diilin – luvassa lisää jalkapalloa ja pesäpalloa

Yle esittää jatkossa myös valittuja jalkapallon Veikkausliigan sekä Kansallisen Liigan otteluita. Lisäksi Ylellä seurataan pesäpallon sarjaotteluita.

Sanoma Media Finland on solminut Ylen kanssa kolmivuotisen sopimuksen, jonka myötä Superpesiksen naisten ja miesten sarjojen, Veikkausliigan sekä Kansallisen Liigan valikoituja otteluita nähdään Ylen kanavilla. 

Ensi kaudella Yle näyttää Kansallisesta Liigasta ja Veikkausliigasta 5-7 ottelua. Superpesistä Yle näyttää vähintään 10 ottelua.

Olemme innoissamme, että pääsemme yhdistämään voimamme Ylen kanssa ja tarjoilemaan maistiaisia kesän huippusarjoista. Ruutu on kotimaisen palloilun koti, ja tämän yhteistyön myötä yhä laajempi osa Suomen urheilunnälkäisestä kansasta pääsee nauttimaan Kansallisen Liigan, Veikkausliigan ja Superpesiksen timanttisen kovasta urheiluviihteestä, iloitsee Nelonen Median urheilupäällikkö Tuomas Saarela.

Veikkausliigasta ja Kansallisesta liigasta Yle näyttää ottelun lähes joka kuukausi – sarjakausi kestää huhtikuusta loka-marraskuulle asti.

Kansallista Liigaa on nähty jo aiemmin Ylen kanavilla.

Kaikki ottelut kauden alusta loppuun asti nähdään tuttuun tapaan Ruudussa.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone