Viikonloppuna juhlittava Rockfest on käynyt tarkkaan läpi kävijäpalautteen – nämä asiat ovat muuttuneet viime vuodesta

Suomen suurin rockfestivaali Rockfest jyrähtää käyntiin Hyvinkäällä huomenna torstaina.

Kolmipäiväinen Hyvinkään lentokentän mittavissa puitteissa vietettävä tapahtuma tarjoaa kolmella lavalla 32 keikkaa, joista liki puolet ovat kansainvälisten artistien esiintymisiä.

Mötley Crüe, Def Leppard, Pantera, Volbeat, Danzig, Rancid – kotimaisista nimistä lavalla mm. VV, The 69 Eyes, Battle Beast, Stam1na…

Tapahtumaan odotetaan kolmen päivän aikana jopa yli 50 000 vierasta. Viime vuoden kävijäpalautteessa saivat erityistä kiitosta alueen toimivuus tapahtumakäytössä sekä palvelujen sujuvuus. Tapahtumajärjestäjä on kiinnittänyt tänäkin vuonna näihin huomiota:

”On tärkeää, että tapahtuma on helposti saavutettavissa niin julkisilla kulkuvälineillä, pyörällä, kävellen kuin omaa autoa käyttäen. Teemme paljon yhteistyötä muun muassa VR:n ja matkanjärjestäjien kanssa. VR on lisännyt vuorojaan etelästä ja pohjoisesta Hyvinkäälle ja takaisin. Lisäksi shuttle-bussi operoi Hyvinkään rautatieaseman, keskustan ja festivaalialueen väliä. Onpa kaksi innokasta fania saapumassa tapahtumaan kävellen Helsingistä saakka!”, kommentoi tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.

Tapahtumajärjestäjä on panostanut entisestään festivaalialueen sujuvaan sisääntuloon. Pääportin ohella leirinnän portti helpottaa yleisön kulkua alueelle. Portista voivat kulkea tänä vuonna leirinnän asiakkaiden lisäksi myös omalla autolla saapuvat festariasiakkaat. 

Red Stage by Soundi ja Black Stage -lavojen suuntaa ja sijainteja on hieman päivitetty viime vuodesta – molemmilla lavoilla voi samaan aikaan häiriöttä nauttia musiikista. 

Rockfestin leirinnässä on paikkoja niin matkailuautoille, -vaunuille kuin teltoille. Tapahtumajärjestäjän puolesta alueelle nousee myös vuokrattavia telttoja ja Rockbox-mökkejä mukavuuksin.

Rockfestissa pelkästään tapahtuma-aikana Hyvinkään lentokentällä työskentelee yli 1000 henkeä, joista suurin osa on tapahtuma-alan ammattilaisia. Heidän lisäksi tapahtumassa on mukana Hyrian opiskelijoita sekä lukuisia yhdistyksiä ja urheiluseuroja, jotka tekevät varainhankintaa tapahtumassa työskentelyn avulla. 

Rockfestin lippuja on yhä saatavana Tiketistä ja Lippupisteesta. (Kolmen päivän VIP-liput sekä perjantain VIP- ja Premium-liput on loppuunmyyty).

ROCKFEST 8.-10.6.2023

OHJELMA
Torstai: Pantera, Rancid, VV, Battle Beast, Monster Magnet, Sick of It All, Steve ‘n Seagulls, Swallow The Sun, Santa Cruz

Perjantai: Def Leppard, Mötley Crüe, Testament, Stratovarius, Stam1na, Escape the Fate, Von Hertzen Brothers, The 69 Eyes, Cleopatrick, Nestor, Crashdïet

Lauantai: Volbeat, Danzig, The Hellacopters, Beast in Black, Igorrr, Popeda, Turmion Kätilöt, Michael Monroe, Rotten Sound, Xysma, Block Of Flats

Foto Niki Soukkio.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone