Väitetysti potkut saaneen Jeremy Clarksonin sometilit hiljaisia – viimeisin postaus kohua ajatellen synkän enteellinen!

Jeremy Clarksonin sometilit, The Grand Tourin sometilit ja Clarkson’s Farmin sometilit ovat hiljentyneet. Pahanenteinen hiljaisuus.

Clarksonin kerrotaan saaneen potkut Amazon Primelta Sussexin herttuattaresta Meghanista esittämiensä törkykommenttien johdosta (Mesta.net -uutinen).

Clarksonin Instagram-tilin viimeisin postaus ennen julkista anteeksipyyntöä on kohua ajatellen jopa enteellinen. Postauksessa Clarkson kertoo maatilallaan syntyneen possun kuolleen.

Kuollut tai ainakin äärettömän huonossa hapessa on tällä hetkellä myös Clarksonin ura.

Postaus on saanut runsaasti kommentointia, liittyen Clarksonin saamiin potkuihin ja julkiseen anteeksipyyntöön.

Osa somekansasta pitää julkista anteeksipyyntöä turhana – ei ole mitään anteeksipyydettävää. Kommenteissa todetaan myös, ettei anteeksipyyntö enää auta. Osassa kommenteista epäillään Clarksonin anteeksipyynnön vilpittömyyttä.

Toisaalta, monet fanit ovat myös Clarksonin puolella – Clarkson ei ole Clarkson, jos mies joutuu miettimään liikaa sanomisiaan. Fakta on kuitenkin se, että mies meni liian pitkälle. Piste.

Sinusta tykätään kaikesta huolimatta”, kuuluu yksi postaus. ”Älä koskaan muutu”.

Ääripäät ovat kommenteissa etäällä. Osa viesteistä on suorastaan vihamielistä kommentointia Clarksonin persoonaa ja sanomisia kohtaan. Naisiin kohdistunutta aliarvostusta ja vihaa ei voi hyväksyä, ja Clarksonin julkista anteeksipyyntöä haukutaan suoranaiseksi pilkkaamiseksi ja tekopyhyyden huipentumaksi.

(Kommentointia Clarksonin puolesta ja vastaan alla olevan viestin jatkona)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone