Uusi Temptation Island Suomi -kausi käynnistyy: ensimmäisissä bileissä heti kyyneleitä: ”Se sai minulla itkun aikaiseksi”

Uusi Temptation Island Suomi -kausi alkaa tänä keskiviikkona.

Huom, sisältää ennnakkoa tulevasta.

Parisuhteitaan ovat saapuneet testaamaan neljä pitkään yhdessä ollutta pariskuntaa: kuusi vuotta seurustelleet Leenu ja Arttu, kolme vuotta seurustelleet Nina ja Johan, neljä vuotta seurustelleet Julia ja Semi sekä kolme vuotta seurustelleet Pirita ja Mika. Parien keski-ikä on yli 30 vuotta.

Kauden ensimmäiset bileet alkavat välittömästi varattujen ehtiessä omille villoilleen.

Bileiden ohjelmassa on tutustumista ja hauskanpitoa. Moni heittäytyy myös syvällisiin keskusteluihin.

Sinkku-Kristopher ja Pirita päätyvät keskustelemaan keskenään uima-altaalle. ”Uskon, että Kristopher on oikeanlainen henkilö tänne, koska hän laittaa ajattelemaan erilaisia juttuja”, Pirita sanoo kameralle.

Altaalla Kristopherin esittämät uhkakuvat Piritan miehen Mikan arjesta sinkkunaisten parissa saa Piritan herkistymään ja lopulta itkemään. ”Sä tunnet miehesi”, sinkku lohduttaa. ”Niin tunnen, mutta koskaan ei voi tietää. On tämä kupla ja alkoholi ja kaikki.”

Jälkikäteen Pirita kertoo, että Kristpherin jutut olivat tilanteessa hänelle liikaa. ”Hän on niin syvällinen tyyppi, ja menee ehkä liiankin syvällisiin asioihin. Se sai minulla itkun aikaiseksi.”

Temptation Island Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 19. lokakuuta.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone