Tuskan nimilista vahvistuu

Tuska julkaisee lisää nimiä.

Äärimetallin legenda Carcass, rässisuosikki Kreator, Göteborg-dödön suosikki Soilwork, Rainbow-mies Joe Lynn Turner, Power metal -suosikki Gloryhammer, Anette Olzonin ja Jani Liimataisen The Dark Element, kanadalainen syntikkagoottiryhmä The Birthday Massacre, The Night Flight Orchestra, Omnium Gatherum, Stratovarius, Northern Kings, Bloodred Hourglass sekä 1914 ovat varmasti mukana Tuskan juhlinnassa.

Tulevan kesän festivaaliohjelma on laadittu nyt kolmeen kertaan ja uskon vakaasti, että se on tässä vuosien varrella hioutunut parhaaseen mahdolliseen muotoonsa. Olen tästä kattauksesta äärimmäisen ylpeä. Toivon sydämeni pohjasta yleisön löytävän edelleen lippukaupoille ja kelien pysyvän suotuisina kesään saakka. Kaikki kolme isoa lavaa ovat ohjelman osalta valmiit ja neljännen, huomattavasti pienemmän lavan konsepti ja ohjelma julkaistaan myöhemmin keväällä”, kuvailee Tuska-promoottori Jouni Markkanen.

Tähän mennessä vahvistuneet Tuska 2022 -esiintyjät:
Korn, Mercyful Fate, Deftones, Carcass, Amorphis, Kreator, Devin Townsend, Heilung, Stam1na, Beast In Black, Stratovarius, Northern Kings, Symphony X, Mokoma, Baroness, Eluveitie, Jinjer, Soilwork, Lost Society, Blind Channel, Joe Lynn Turner, Gloryhammer, The Dark Element, Perturbator, Red Fang, Elder, High On Fire, Vltimas, Oranssi Pazuzu, The Birthday Massacre, The Night Flight Orchestra, Wheel, Omnium Gatherum, Lähiöbotox, Bloodred Hourglass, Shape Of Despair, 1914

Lisää artisteja ja artistien esiintymispäivät julkaistaan myöhemmin.

Kolmen päivän liput ovat nyt myynnissä (Tiketti, Ticketmaster ja Lippu.fi). Muut lippukategoriat tulevat myyntiin myöhemmin.

Tuskan ikäraja on 18 vuotta.

Tuska Helsingissä 1.7.-3.7.2022.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone