Raskasta Joulua julkaisi uuden ja uljaan heviveisun – ”Mahtavaa, että saamme tapahtumatoiminnan rullaamaan taas”

Ensi viikon lauantaina Oulusta tämän vuoden kiertueensa aloittava Raskasta Joulua -ryhmä julkaisi oman tulkintansa Hear’n Aid -kollektiivin vuoden 1986 Stars-kappaleesta. Laulajina kuullaan muun muassa Marko Hietalaa, Tony, Kakkoa, Jarkko Aholaa ja Elize Rydiä. Kappaleen musiikkivideo on katsottavissa alla.

Raskasta Joulua -idean isä, kitaristi Erkka Korhonen kommentoi kappaletta:

”Idea kappaleen tekemiseen tuli laulajaltamme Tuple Salmelalta ja ryhdyimme tekemään äänityksiä jo keväällä 2020. Videon tarkoitus oli alunperin olla ajan hengen mukainen koronavideo, mutta kun saimme tiedon, että pääsemme loppujen lopuksi tekemään keikkoja tänä vuonna, muutimme videon konseptin kuva- ja videokollaasiksi aikaisempien vuosien kiertueilta. Tällä tavalla tahdomme muistuttaa itseämme ja yleisöämme siitä, kuinka mahtavaa ja ainutlaatuista elävä musiikki on ja kuinka meidän kannattaa pyrkiä siihen, että saamme tapahtumatoiminnan rullaamaan taas.”

Raskasta Joulua -porukka lähtee tien päälle 4.12. ison solistijoukon kanssa. Kiertue alkaa Oulusta ja päättyy Hartwall Arenalle 19.12.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone