Tanssii Tähtien Kanssa jatkuu, näin kommentoivat vanha ja uusi juontaja luvassa olevia uudistuksia

Tanssii Tähtien Kanssa jatkuu – suosikkiohjelman 15. kausi polkaistaan syksyllä vauhtiin rytinällä, kun 11 uutta tähtioppilasta hyppää elämänsä seikkailuun taidokkaiden tanssiopettajien opastuksella.

Myös parketin laidalla puhaltavat uudet tuulet, kun TTK-konkari Vappu Pimiä saa vierelleen uuden juontoparin. Pestin pokkaa ansaitusti viime kauden TTK-voittaja Ernest Lawson. Tuomaritriona jatkavat  Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg sekä Jorma Uotinen

Sekä Ernest Lawson että Vappu Pimiä ovat kommentoineet uutista somessa.

Ernest:

Onko tämä tottakaan? 2022. Tanssii Tähtien Kanssa. Juontajana Vappu ja MINÄ? Jos tää on unta, niin äläkää pliis herättäkö”.

Ernest Lawson / Instagram

Vappu:

”Nyt se on vihdoin julkista! Syksyllä @tanssiitahtienkanssa ohjelmassa mun rinnalla juontoparina nähdään super mahtava Erkku Lawson.

Olen tosi innoissani, kun pääsen tekemään Erkun kanssa töitä ja uskon, että meillä tulee olemaan tosi kivaa yhdessä!

Haluan myös vielä tässä yhteydessä sydämeni pohjasta kiittää @mikkoleppilampi kuluneista vuosista, jotka ovat olleet antoisia ja upeita.

Itse olen myös tavallaan syksyllä uuden edessä, sillä otan Mikon paikan juontajana parketilla, kun taas luovutan rakkaan paikkani white roomissa Erkun käsiin. Olen tosi innoissani tästä ja uskon että syksyllä perhosia on myös allekirjoittaneella vatsassa normaalia enemmän, kun kameravalo syttyy! Nyt otetaan kesä huilia ja syksyllä mennään eikä meinata”.

Vappu Pimiä / Instagram
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone