Suosikkijuontaja Vappu Pimiä täyttää vuosia – ”Tuntuu että aika on lentänyt”

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä juhlistaa synttäreitään – 45 vuotta.

Sen jälkeen kun täytin 40, tuntuu että aika on lentänyt, mutta viisaammat ja vanhemmat ovatkin todenneet, että vauhti senkun kiihtyy. Missään nimessä elämä ei ole kääntynyt huonompaan, vaan päinvastoin”, kommentoi Vappu somessa.

Vappu ei haluaisi olla nuorempi, mutta ”polvi voisi olla vähän paremmassa kunnossa ja mitä näitä nyt on”.

Mutta monia asioita voi vielä tehdä – Vappu on somessakin jakanut kuvia nyrkkeilytreeneistään.

”This is 45. Sen jälkeen kun täytin 40, tuntuu että aika on lentänyt, mutta viisaammat ja vanhemmat ovatkin todenneet, että vauhti senkun kiihtyy!Missään nimessä elämä ei ole kääntynyt huonompaan, vaan päinvastoin! Päivääkään en haluaisi olla nuorempi, mutta kroppa voisi palautua vähän nopeammin, polvi voisi olla vähän paremmassa kunnossa ja mitä näitä nyt on, mutta onneksi edelleen monia asioita voi tehdä kuten juosta, nyrkkeillä, vetää leukoja ja kyykätä.

Suurimman onnen tuovat kuitenkin perhe, ystävät ja mökki, jotka kaikki vaikuttavat eniten niin henkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiin. Unohtamatta kaikkia töitä, joita rakastan ja niihin liittyviä upeita ja inspiroivia tyyppejä! Elämälle siis kiitos, kippis ja anteeksi, joka on @karikanala hieno lausahdus, joka sopii hänen mukaansa hyväksi ohjenuoraksi hyvään parisuhteeseen, mutta mielestäni myös ihan elämään”.

Vappu Pimiä / Instagram

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone