Suomalainen supersankarielokuva saa odotetun jatko-osan

Suomalainen supersankarielokuva Rendel saa jatko-osan. Tuotantoyhtiöt Black Lion Pictures ja Frozen Flame Pictures ilmoittavat valmistelevansa kuvauksia, jotka tehdään alkuvuodesta 2019.
Rendel 2:n ohjaa ensimmäisen elokuvan tapaan hahmon luoja Jesse Haaja. Jatko-osan näyttelijät ja ensi-illan ajankohta julkistetaan myöhemmin.
En pysty sanoin kuvailemaan, kuinka innoissani olen tästä! Oli elämäni suurin unelma saada Rendel valkokankaille, ja nyt päästään tekemään jo jatko-osaa! En malta odottaa, että pääsen jatkamaan töitä Black Lionin, Frozen Flamen ja myyntiyhtiömme Raven Bannerin kanssa. Yhteistyömme on sujunut erinomaisesti alusta lähtien ja voin luvata, että teemme jatko-osasta vielä isomman, vauhdikkaamman ja räjähtävämmän! Fanit ympäri maailman tulevat yllättymään”, Jesse Haaja kertoo Black Lion Picturesin tiedotteessa.
Rendel-elokuva sai ensi-iltansa Suomessa syksyllä 2017 ja on sittemmin myyty yli 60 maahan. Rendel on yksi Suomen menestyneimpiä ja levitetyimpiä elokuvia kansainvälisillä markkinoilla.
Rendel-elokuva on esillä parhaillaan Cannesin elokuvajuhlien Marché du Film -myyntitapahtumassa, jossa myydään jo jatko-osan oikeuksia ympäri maailman.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone