Sami Kuronen työreissulla Lontoossa: ”Kun aika on kerron mistä dokumentin löytää”

Suosikkijuontaja Sami Kuronen Lontossa.

Työmatkalla.

Kun aika on kerron mistä dokumentin löytää”, toteaa Sami ja taustoittaa seuranneensa Michelin-ravintolan työskentelyä lähietäisyydeltä.

Maksalaatikot, kanaviillokit, veriletut ja monet muut meille suomalaisille jo kouluajoilta tutut ruoat varsin rohkeita valintoja fine dine-ravintolan listalle. Eli tästä on kyse:

”Oli äärimmäisen mielenkiintoista seurata kolme päivää Michelin-ravintolan työskentelyä lähietäisyydeltä. @finnjavelhelsinki liputtaa vahvasti suomalaisen ruokakulttuurin puolesta ja vie meille rakkaita klassikoita nyt myös maailmalle. Kaksi viikkoa kestävä pop up -ravintola Lontoon upeassa COMO The Halkin -hotellissa on paitsi arvokas kulttuuriteko, myös hieno päänavaus suomalaisen ruoan tunnettuuden kasvattamiseksi. Maksalaatikot, kanaviillokit, veriletut ja monet muut meille suomalaisille jo kouluajoilta tutut ruoat herättävät vahvoja tunteita ja tarinoita. Juuri siksi ne ovat varsin rohkeita valintoja fine dine-ravintolan listalle. Brittivieraiden ylistävästä palautteesta päätellen myös juuri oikeita valintoja.
Meillä oli ilo taltioida tämän projektin alkumetrit. Kun aika on kerron mistä dokumentin löytää ja pääset seuraamaan klassikoiden täydellistä kasvojen kohotusta eli finnjävlaamista aitiopaikalta. Kaikki tämä vaatii huippuunsa viritettyä ammattitaitoa niin keittiössä kuin salin puolella. Kiitos vielä Tommi Tuominen, Timo Linnanmäki ja koko Finnjävelin mahtava jengi kun päästitte meidät kurkistamaan sinne missä kulinarismin taikoja tehdään”

Sami Kuronen / Instagram
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone