Saara Aalto päättää pitkän mediahiljaisuuden ainutlaatuisella julkaisulla

Saara Aalto päättää pitkän mediahiljaisuuden. Saara Aalto julkaisi tänään 12-vuotiaana säveltämänsä ja sanoittamansa This World -nimisen singlen.

Aalto levytti kappaleen nyt uudelleen yhdessä useita eri kieliä äidinkielenään puhuvien lasten kanssa. Singlellä Saara Aaltoa kuullaan sekä aikuisena että 12-vuotiaana. Kappale toimii avauksena hyväntekeväisyysprojektille, jonka tuotot ohjataan kokonaisuudessaan Pelastakaa Lapset -järjestön kautta sodasta, kriiseistä ja konflikteista kärsiville lapsille.

Helmikuun lopussa syttyi Ukrainan sota ja lasten hätä nousi kaikkien näkyville. Saara oli käynyt läpi arkistojaan koronatauon aikana ja löysi vuonna 1999 levytetyn version This World -biisistä kaikkine ääniraitoineen.

Toivon, että This World -kappale voisi olla ihmisille samanlainen käännekohta elämässä, kuin se oli minulle sävellettyäni ja levytettyäni sen 12-vuotiaana. Toivoisin, että kappaleella laulavat upeat nuoret saisivat biisistä itseluottamusta ja uskoa unelmiensa toteuttamiseen. Toivon, että kappaleen kuulevat ja musiikkivideon näkevät kokisivat suuria tunteita ja saisivat inspiraation auttaa. Ja toivon, että kappale voi todella olla käännekohta niille lapsille, jotka voivat saada apua tämän kappaleen tuotoista”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone