Elisa Viihteen uusi sarja vie 1990-luvun nuorten elämään ja netin läpimurtovuosiin – kuvaukset käynnissä pääkaupunkiseudulla

Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja Planet Eldorado vie 1990-luvun nuorten elämään ja netin läpimurtovuosiin. Pääosaa esittää 22-vuotias Toni Nikka (kuvassa keskellä), joka nähdään ensimmäisessä pääroolissaan.

1990-luvun lama-ajan nuoren arki pikkukaupungissa on harmaata, kunnes kotiin tulee tietokone ja nettiyhteys. Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja ’Planet Eldorado’ seuraa, miten internetin tuleminen muuttaa yläasteikäisen Mikaelin ja tämän ystävien elämän. Kahdeksanosainen draamakomedia nähdään yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayssa vuonna 2024.

Planet Eldoradon kuvaukset ovat käynnissä pääkaupunkiseudulla. Sarjaa kuvataan muun muassa Vuosaaressa ja Sipoossa, ja kuvaukset ovat käynnissä aina heinäkuun 2022 loppuun.

Planet Eldoradon alkuperäisidean ovat kehittäneet veljekset Janne a Markus Aaltonen, joiden omiin nuoruuskokemuksiin sarja pohjautuu. Draamakomedian ohjaa Lauri Randla (Näkemiin Neuvostoliitto), joka on käsikirjoittanut Markus Aaltosen kanssa.

Elisa Viihde alkuperäissarjan tuottaa Elisalle Warner Bros. International Television Production Finlandin Seija-Liisa Eskola ja Outi Limnell. Vastaavana tuottajana toimii Sari Lempiäinen Elisalta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone