Rocktähden tytär löytyi kuolleena – kertoo nyt kuolinsyyn ja tapauksen traagiset taustat

Yhdysvaltalaisen rock-laulaja Chris Daughtryn tytärpuoli Hannah Daughtry, 25, löydettiin marraskuussa kuolleena kotoaan.

Kuolinsyytä ei tuolloin kerrottu julkisuuteen, mutta Daughtryn perhe sanoo nyt, että Hannah riisti henkensä hirttäytymällä. Hän oli kuollessaan huumeiden vaikutuksen alainen.

Chris ja hänen vaimonsa Deanna kertovat TMZ:lle, että Hannah kamppaili mielenterveys- ja päihdeongelmien kanssa. Hän ajautui myös väkivaltaisiin suhteisiin, jotka lisäsivät syöksykierrettä.

”Teimme kaikkemme tukeaksemme häntä ja saadaksemme hänelle apua, jota hän tarvitsi toipuakseen näistä tragedioista ja saadakseen elämänsä takaisin raiteilleen”, vanhemmat toteavat.

Vanhemmat kertovat myös, että kuolinpäivän aamuna Hannah otti yhteyttä heihin ja kertoi olevansa hengenvaarassa ja väitti, että hänen poikaystävänsä oli pahoinpidellyt häntä fyysisesti. Kun poliisit saapuivat paikalle, he päättelivät, että hän oli kunnossa.

Chris ja hänen vaimonsa Deanna tapasivat vuonna 2000. Deannalla oli kaksi lasta edellisestä suhteesta,Hannah ja hänen veljensä Griffi . Pariskunta sai myöhemmin kaksoset.

Chris Daughtry nousi maineeseen sijoituttuaan neljänneksi American Idol -laulukilpailun viidennellä tuotantokaudella vuonna 2006. Kilpailun jälkeen hän perusti Daughtry-nimisen rockyhtyeen. Bändi on myynyt Yhdysvalloissa yli 8 miljoonaa albumia.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Malliesimerkki ihan ***tanan vihkoon menneestä ajatusviivan käytöstä. Tuolla rakenteella kertojana on se kuolleena löytynyt tytär.
    Ei ole niin vaikeaa.

Kommentit suljettu.