Elämä kantaa mua, rokkikukkolegenda Euroviisuihin – ”Keikkojen encore-kamaa heti ensikuulemalta”

Rokkikukkolegenda Euroviisuihin!

Tämän vuoden UMK:n kilpailijoista pisimmän musiikkiuran on tehnyt Tommi Läntinen. Hän aloitti soolouransa vuonna 1994. Ennen soolouraa oli Boycott.

Vuodet ovat kulkeneet siivin, joskus vähän nokisinkin, mutta silti olen vielä tässä toteuttamassa nuoren pojan unelmaani. Se on ihmeellistä!”.

Läntisen kilpailukappale Elämä kantaa mua on Haloo Helsinki! -hahmojen kirjoittama. Biisi kertoo muutoksesta ja sen tekemiseen vaadittavasta rohkeudesta. Oli muutoksessa kyse sitten ihmissuhteesta, työstä tai mistä tahansa isosta päätöksestä. Kuitenkin siitä hetkestä, kun taaksepäin ei kannata enää mennä, koska “siellä ei ole enää mitään”

Tekijöidensä mukaan viisu on sekoitus uuden ja vanhan sukupolven rockia. Yhteistyö Läntisen ja Haloo Helsingin välillä syntyi luonnostaan saman levy-yhtiön kautta, kun molemmat olivat samanaikaisesti studiolla työstämässä omaa musiikkiaan.

”Meillä oli hyvin jäljellä luovuutta ja energiaa oman levyprojektimme jälkeen. Inspiroiduimme siitä, että Tommi on ikoninen rokkari”.

UMK:n ammattilaisraadin mukaan Tommi Läntisen Suomi-rockin pitkää perinnettä ja kansainvälistä isoa pop/rock -soundia yhdistelevä UMK-biisi on yksi hänen uransa hienoimmista kappaleistaan. ”Keikkojen encore-kamaa heti ensikuulemalta”.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone