Rillit huuruissa -kulisseista hurja väite: pääparin erotessa tosielämässä, tv-sarjassa hahmojen väliset seksikohtaukset yllättäen lisääntyivät

On tunnettu tosiasia, että Rillit huurussa -tähdet Kaley Cuoco ja Johnny Galecki olivat hetken aikaa rakastavaisia myös tv-studion ulkopuolella, oikeassa elämässä.

Vuosina 2008-2010 tosielämä ja televisio kohtasivat. Penny eli Kaley ja Leonard eli Johnny olivat yhtä myös kuvausten ulkopuolella. Tulevaa ”The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story” -kirjaa ennakoivista haastatteluista selviää, että Cuoco ja Galecki kokivat vahvasti tulleensa ohjelman tekijöiden ”kiusaamiksi” – kun kaksikon tosielämän suhde loppui, sarjassa Penny ja Leonard saivat äkkiä reilusti enemmän pusuttelu-ja seksikohtauksia!

Tosin sarjassakin kaksikon suhde oli tulossa päätökseen, mutta vanha suola janotti kovin usein. Tarkoituksellista sarjan tekijöiden suhteen?

Vanity Fairin mukaan Kaley ja Johnny olivat vakuuttuneita, että sarjan päämoottori Chuck Lorre kiusasi heitä tahallaan.

Lorre on kieltänyt moiset johtopäätelmät.

Hyvän televisio-ohjelman teossa ei ole aikaa pelleillä. Joten ilmassa ei todellakaan ollut ’kiusataan Kaleytä ja Johnnya’ -fiiliksiä.

Lorren mielestä Pennyn ja Leonardin monimutkainen suhde oli yksi suuri syy, miksi ihmiset rakastivat ja katsoivat sarjaa vuodesta toiseen.

”The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story” ilmestyy lokakuun 11. päivä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone