Remppa vai muutto Suomessa sisustussuunnittelija Marko Paananen paljastaa karmean pettymyksen: ”Tuntuuko kuin löisin tikarin selkään”

Torstain Remppa vai muutto Suomessa sisutusarkkitehti Marko Paananen ja kiinteistönvälittäjä Anne Ramsay kurvaavat auttamaan Espoon Latokaskessa asuvaa perhettä.

Huom, sisältää ennakkoa tulevasta.

Sara, Niklas ja heidän kaksi lastaan ovat asuneet Saran työn vuoksi Berliinissä. Toivomuksena on saada Berliini-henkisiä elementtejä heidän paritaloonsa.

Tavoitteena on tilan avartaminen ja käytännöllisyyden sekä säilytystilan lisääminen.

Saran hartaalla toivelistalla on kuivauskaappi ja pienen vessan remontti. Sara kuvailee vessaa vihahuoneeksi – kaakelit rapisee eivätkä kalusteet toimi. Vessassa pitää käydä laittamatta edes valoja päälle!

Remontin aikana selviää, että eteisen muutoksen vuoksi makuuhuoneista lähtee neliöitä. ”Vaikka vähän tingitään makuuhuoneista, eteisessä käy kaikki perheenjäsenet monta kertaa päivässä. Huoneissa käy ikään kuin muutamat muutaman kerran, jos ajatellaan puhdasta matematiikkaa”, Marko perustelee.

Talon pariskunnalla on kuitenkin epäilyksensä: jääkö riittävästi säilytystilaa sängyille, työpisteelle ja leluille.

Pahin uutinen on vielä edessä – 70 000 euron remppabudjetti ei riitä pikkuvessan uudistamiseen.

Tuntuuko kuin löisin tikarin selkään?” Marko kysyy. ”Siltä se tuntuu”, Sara huokaa.

Rajun pettymyksen myötä Saran ajatus kääntyy vahvasti muuton puolelle.

Remppa vai muutto Suomi torstaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

(Lähde Nelonen, Ruutu)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Aika useasti tuntuu, että ihmisillä ei tässä sarjassa ole oikein realiteetit hallussa. Halutaan vaikka mitä, muttei ymmärretä, että se maksaa. Ei kaupungin keskustasta löydy yleensä puoli-ilmaisia isoja omakotitaloja suurella tontilla ( mieluiten metsään tai vesistöön rajoittuvana ) eikä niitä sinne halvalla remontoidakaan.

Kommentit suljettu.