Raiskauksia ja tappouhkauksia somessa, ”Sanna-tädin on aika lähettää vähän terveisiä”

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana on julkaissut uuden, aiemmasta tuotannostaan poikkeavan singlen ”Bye bye”. Rokkaavalla kappaleella lähetetään terveisiä somehäiriköille.

Mua huoritellaan kuvieni takia, saan tappouhkauksia ’koska musiikkini on paskaa’, mun ei olisi pitänyt syntyä, olen lihava ja ruma, mun ei pitäisi laulaa kun en osaa ja mut on myös uhattu raiskata. Tässä on vain raapaisu niistä kommenteista, mitä saan. Se on ihan hel*etin sairasta”.

Sana saa sometörkyä päälleen jatkuvasti. ”Se on käsittämätöntä, miten jollain on aikaa ja energiaa keskittyä mun haukkumiseen ja lyttäämiseen. Kai sen ajan voisi paremminkin käyttää. On myös kohtuutonta, että jotkut sanoo tällaisen kommentoinnin olevan oikeutettua ’koska olen julkinen henkilö.’ Siis mitä!? Ei mikään toista loukkaava ja halventava kommentointi ole koskaan oikeutettua, ei missään olosuhteissa”.

Sana on ottanut selkeästi kantaa somekiusaamiseen jo aiemminkin musiikissaan, sekä Instagram-tilillään. Oululaisartisti esiintyi hiljattain myös kiusaamisen vastaisessa tapahtumassa.

Kunpa kiusaajat hakeutuisivat avun piiriin setvimään omia ongelmiaan, eivätkä purkaisi sitä muihin. Avun hakeminen ja pyytäminen ei todellakaan ole mitenkään noloa. Se on nimenomaan arvostettavaa.

”Olen huolissani ihmisistä, jotka joutuvat maalitauluiksi. Tällaiset kommentit voivat murskata kokonaan ihmisen unelmat ja koko elämän. Olen kuullut useiden poistaneen sometilejään, menettäneen mielenterveytensä ja jopa satuttaneen itseään ikävien kommenttien takia.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone