Näyttelijäkaunotar Olivia Munnia syytetään kuolemantuottamuksesta – syynä surullinen tragedia kotona

Muun muassa elokuvista Iron Man 2 ja Date Night tunnettua näyttelijä Olivia Munnia ja hänen äitiään syytetään kuolemantuottamuksesta, kertoo TMZ. Syytteen takana on tapaturmaisesti kuolleen remonttimiehen perhe.

TMZ-sivuston saamien asiakirjojen mukaan Olivia ja hänen äitinsä Kim Schmid palkkasivat kattoremontin tekijäksi miehen, joka putosi neljäntenä työpäivänään katolta ja sai vakavia vammoja.

Mies kuoli pari viikkoa myöhemmin saamaansa aivovammaan. Syytekirjelmän mukaan hänellä ei ollut työtehtävään vaadittavaa koulutusta.

Lisäksi perhe väittää, että Olivia ja hänen äitinsä käskivät miestä työskentelemään katolla ilman vaadittavia putoamissuojauksia ja nostimia. Perheen mukaan laiminlyönnit aiheuttivat ”kohtuuttoman onnettomuusriskin”.

Munn ei ole kommentoinut saamaansa syytettä. Hän nousi maineeseen HBO:n Newroom-sarjasta vuonna 2013. Hänellä oli myös The Gateway -rikosdraamassa.

Tapausta puimaan oikeudessa lähikuukausina.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Nyt hei. Wikipediastako ootte kaivanu olivia munnin muun muassa elokuva suoritukset. Iron man 2. No joo se oli siinä muutaman sekunnin. X-men apocalypse, mortdecai yks tärkeimmistä näyttelijöistä.

Kommentit suljettu.