Mutta miten käy Aamulypsyn ilman Jaajoa – tämä tiedetään Suomipopin Aamulypsyn jatkosta

Yksitoista kertaa peräkkäin Vuoden radiojuontajana palkittu Jaajo Linnonmaa kertoi tänään aamulla Radio Suomipopin Aamulypsyssä jättäytyvänsä radiotyöstä tämän vuoden lopussa.

Linnonmaa kertoo päätöksen taustalla olevan halu viettää enemmän aikaa kotona kouluikäisten lastensa kanssa, ja erityisesti olla mukana lastensa arkiaamuissa. Jaajon toistaiseksi viimeinen Aamulypsy kuullaan torstaina 22.12.

Miten käy Aamulypsyn?

Aamulypsyn taival käynnistyi jo vuonna 2006, kun Jaajo ja Anni Ihamäki (tuolloin Hautala) yhdistettiin juontopariksi Suomipopin aamuihin.

Aamulypsyn uudistuksista kerrotaan lisää ensi viikolla, mutta sen verran voidaan jo paljastaa, että Janni Hussi ja Tuukka Ritokoski jatkavat Lypsyssä entiseen malliin.

Tuoreet kuuntelijaluvut todistavat, että joka vuosi vuodesta 2014 lähtien Suomen suosituimmaksi radio-ohjelmaksi Radiogaalassa valittu Aamulypsy on edelleen Suomen kuunnelluin aamuohjelma. Maanantaina julkaistut Finnpanelin Kansallisen radiotutkimuksen luvut ovat Lypsyn kannalta komeaa katseltavaa: Edellisen kolmen kuukauden kuulijamittauksessa (8-10/2022) Aamulypsy on aamukuuntelussa 9+ -kohderyhmässä tavoittavuudessa ykkösenä, ja ydinkohderyhmässään 25–54 -vuotiaat ylivoimainen ykkönen niin tavoittavuuden kuin kaupallisen kuunteluosuudenkin osalta.

Jaajon viimeisinä päivinä lypsystudioon saadaan tärkeitä hahmoja vuosien varrelta: mm. Anni Ihamäki, Juha VuorinenJuha Perälä sekä tietenkin Hovimuusikko Ilkka.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

3 kommenttia

  1. Se on vaan niin ettei sota yhtä miestä kaipaa.. Nää tyypit tuntee vaan itse itsensä niin hirveän tärkeiksi joita kukaan ei voi korvata..Kyllä voi ja mennääs muutama vuosi eteenpäin niin näitä jaajoja ei kukaan edes muista…

  2. Lypsy on ollut paljon hauskempaa kuunneltavaa kun siinä on ollut Jannin ja Tuken seurana Juuso.

    Jutut olleet paljon tuoreempia ja henkilökemiat tuntuneet osuvilta

Kommentit suljettu.