Megadethin Dave Mustaine kehuu tuuraavaa kitaristiaan Teemu Mäntysaarta – vertaa aikaisemmin bändissä soittaneeseen kitaravirtuoosiin

Wes Stylesin haastattelussa Megadeth-pomo Dave Mustaine kehuu nykyistä tuuraavaa kitaristiaan Teemu Mäntysaarta (Wintersun, Smackbound).

Teemu on tuurannut Megadethin vakituista kitaristia Kiko Loureiroa miehen joutuessa jättämään keikkoja väliin kotiasioiden johdosta.

Dave kehtuu Teemun työpanosta ja vertaa miestä aikaisemmin Megadethissa soittaneeseen kitaravirtuoosi Martin Friedmaniin. Teemun soitossa on paljon samaa kuin Friedmanissa.

Aina välillä suljen silmäni lavalla ja kuuntelen Kikon ja nyt Teemun soittoa ja nautin, sillä nämä tyypit ovat todella opetelleet biisit ja soolot, eivätkä vain runno menemään”.

Aikoinaan Friedmanin jälkeen Mustaine kehui Chris Broderickin olleen Metallican paras kitaristi, ikinä. Kun Loureiro liittyi bändiin, Mustaine sanoi samat sanat Loureirosta. Ilmeisesti Kiko ja Dave ovat enemmän ystävyksiä kuin pelkästään bändikavereita.

(Blabbermouth.net)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

Kommentit suljettu.