Maajussille morsian -Victorian unelmaloman hämmästyksen kohde: ”Täällä ei näkyny ristin sielua”

Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu Victoria kertoi jo ohjelmassa suunnittelevansa unelmien reissua kauas ja lämpimään. Laitilassa puutarhayrittäjänä toimivan Victorian oli tarkoitus lähteä reissuun kumppaninehdokkaansa Victorin kanssa.

Reissu suuntautui Balille.

Victorian somekuvissa Victorista ei ole havaintoa, mutta joku ne kuvatkin on ottanut!

Victoria on jo palannut kotiin, mutta ajatukset ovat yhä unelmaloman tunnelmissa.

Victoria oli valinnut matkustusajan turistisesongin ulkopuolelle, joka olikin mainio ratkaisu: ei turistien tuomaa lisähintaa, ei jonoja.

Low seasonin ansiosta sai reissussa tutkia paikkoja ihan rauhassa. Kaikki retketkin meni melkeinpä privaatti reissuina joka tuntu ihan luksukselta! Kaikesta sai niin paljon irti”.

Victoria ottaa somessa esimerkiksi upean luontokohteen, jossa sai olla aivan rauhassa: ”Täällä ei näkyny ristin sielua”.

”Kaikki oli myös nyt edullisempaa ja tiettyjä juttuja sai tehdä samalla rahalla mistä normaalisti olis otettu lisähintaa. Tällä reissulla en sanonu mihinkään muuhun ei ku korujen ostamiseen, koska niitä tuli matkan varrelta osteltua ihan riittävästi”.

Victoria / Instagram

Tulevalle Maajussille morsian -ohjelman kaudelle haetaan parhaillaan rakkaudennälkäisiä Jusseja. Hakuaikaa on 16.12.2022 asti ja hakijan on oltava täysi-ikäinen.  Jätä hakemus täällä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone