Kehuttu rikosdraamasarja Kylmäävä tapaus jatkuu Elisa Viihde Viaplayssa – kakkoskaudella selvitetään Ruotsin pahamaineisinta rikosmysteeriä

Viaplayn alkuperäissarjan Kylmäävä tapaus jatkuu toinen kausi alkaa. Uusi kausi on kokonaisuudessaan katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa 19. syyskuuta ja sen tuore traileri on katsottavissa jutun alta.

Ruotsalaisen rikosdraamasarjan toisella kaudella Robert Gustafssonin esittämä rikosetsivä Peter Wendel yrittää pitää sekä mielenterveyttään että rikosyksikköään kasassa. Tällä kertaa yksikkö pyrkii selvittämään yhtä Ruotsin pahamaineisinta rikosmysteeriä.

Gustafssonin lisäksi sarjan muissa rooleissa nähdään muun muassa Rakasta mua –sarjasta tuttu Ia Langhammar, ja suomalaisväriä sarjaan tuo näyttelijä Ville Virtanen Eddie Erikssonin roolissa.

Sarjan ensimmäisellä kaudella Virtanen nähtiin kahdessa jaksossa, mutta tällä kertaa miehellä on kuusiosaisessa tuotantokaudessa suurempi rooli.

Katsojat ja kriitikot ovat kehuneet sarjaa jännittäväksi ja älykkääksi. Sarja perustuu ruotsalaisen kriminologian professorin ja rikoskirjailijan Leif GW Perssonin alkuperäiseen ideaan. Osa ensimmäisestä kaudesta perustui löyhästi tositapahtumiin.

Sarja on herättänyt kansaivälistäkin kiinnostusta. Ensimmmäisen kauden oikeudet myytiin Acorn TV:lle Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Oseaniassa ja Afrikassa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone