Rocktähti Josh Hommen lapset hakevat lähestymiskieltoa – pelkäävät isäänsä: ”Pysy erossa meistä ja koirasta”

Queens of the Stone Age -yhtyeen keulahahmon Josh Hommen lapset hakevat lähestymiskieltoa, TMZ-sivusto kertoo.

Hommen pojat, Orrin, 10, ja Wolf, 5, vetoavat ​​äitinsä Brody Dallen kautta tekemässään hakemuksessa perheväkivallan kieltomääräykseen. He väittävät pelkäävänsä, että isä satuttaa heitä.

Pojat pyytävät tuomioistuinta myöntämään lähestymiskiellon ja vaativat, että heidän isänsä on aina vähintään 100 metrin päässä heistä ja perheen koirasta.

​​TMZ:n käsiinsä saamien lakiasiakirjojen mukaan vanhempi pojista väittää, että hänen isänsä käyttänyt häntä kohtaan sekä fyysistä että henkistä väkivaltaa. Orrinin mukaan isä on läpsinyt, repinyt korvista, töninyt ja haukkunut häntä lihavaksi. Lisäksi hän väittää, että hänen isänsä juo alkoholia yhteisillä automatkoilla.

Nuorempi poika Wolf sanoo pelkäävänsä, kun hän menee isänsä luo uhkaavan käytöksen takia.

Josh Homme, 48, ja Brody Dalle, 42, hakivat avioeroa loppuvuodesta 2019. Parin ero on sujunut riitaisissa merkeissä. Dalle sai hankittua Hommelle lähestymiskiellon, kun tämän väitettiin lyöneen ja uhkailleen häntä pian eron jälkeen.

Brody Dalle on punkbändi The Distillersin laulaja-kitaristi. Hänellä ja Hommella on myös 15-vuotias tytär.

Hommen asianajaja Susan Wiesner kertoo, että nyt julki tulleet väitteet ovat valheellisia ja ne eivät ole johtaneet aiemminkaan oikeudellisiin toimenpiteisiin.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone