Jani Volasen uutuussarja Munkkivuori kuvaa karmivaa lähiömysteeriä lasten silmin – katso traileri

Jani Volasen ohjaama ja käsikirjoittama draamasarja Munkkivuori julkaistaan Elisa Viihde Viaplayssa 16.10.

Kymmenosaisessa draamasarjassa 80-luvun lähiöidylli rikkoutuu, kun munkkivuorelaisesta pihapiiristä katoaa pieni lapsi, ja naapuruston aikuiset ottavat oikeuden omiin käsiinsä.

Munkkivuorelaisen pihapiirin lapsijoukon pääroolia näyttelee 14-vuotias Viljami Loponen, jonka roolihahmo roolihahmo Mirko muuttaa sarjan alussa perheineen Munkkivuoreen, äitinsä lapsuuden kotiin.

Pihan lasten rooleissa nähdään myös mm. Syke-sarjasta tuttu Stella Leppikorpi ja Vinskija näkymättömyyspulveri -elokuvassa pääroolia näytellyt Kuura Rossi .Aikuisten rooleissa nähdään muun muassa Laura Birn ja Joonas Saartamo.

”Munkkivuoren kesä on myyttinen muistojen kesä. Vaikka tätä tarinaa ei kukaan muistelekaan, siinä on ripaus nostalgian kiiltoa. Sarjan esiteinit elävät nuoruutensa kesää, jossa leikit, tappelut, ihastumiset, kolttoset ja aivan muut asiat kuin aikuisten outo kuhina vievät heidän mielenkiintonsa. Mutta muistot eivät aina ole yksinomaan hyviä. Kaiken pohjalla on kammottava teko. Kammottava teko kuluvana kesänä, ja kammottava teko muinaisena kesänä, kymmeniä vuosia aiemmin, kommentoi sarjan ohjaaja ja käsikirjoittaja Jani Volanen. 

”Jani Volasen käsikirjoittama ja ohjaama Munkkivuori on ainutlaatuinen tv-sarja sekä Suomessa että maailmalla. Lasten silmin seurataan kesän tapahtumia, ja rikosta kaiken taustalla. Sarja on äärimmäisen intensiivinen, sympaattinen, jännittävä ja paikoin hillittömän hauska. Se tempaa katsojan mukaansa 80- luvulle pihaleikkien, irtokarkkien ja farkkuliivien aikaan, kommentoi Rabbit Filmsin vastaava tuottaja Minna Haapkylä.

Katso traileri:

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone