Huvilan & Huussin uuden kauden trailerilla paljastuu lukuisia mielenkiintoisia remonttikohteita

Huvilan & Huussin 13. kausi käynnistyy Nelosella maanantaina 14. maaliskuuta. Kaudella remontoidaan sekä tuttujen julkkisten kesäpaikkoja että tavallisten suomalaisten mökkejä ja pihoja.

Huom, sisältää ennakkoa tulevasta.

Kauden ensimmäisenä kohteena on muusikko Samu Haberin mökkipihan muutos ja kolmannessa jaksossa muutostöitä tehdään Haberin mökkitontin saunalla.

Samun mielettömän merenrantakohteen haasteena oli, että piti rakentaa meren ehdoilla ja jyrkkään rinteeseen piti saada kulkukuja. Kohteesta tuli älyttömän upee”, Huvila & Huussin maisemasuunnittelija Kati Jukarainen kehuu.

Samun saunaremontissa onnistuttiin hauskalla tavalla tekemällä ehkä isoimpia saunoja, mitä olen tehnyt pitkästä aikaa. Me lähdettiin rakentamaan sitä niin, että itse asiassa koko tilaratkaisu meni uusiksi, ja mä pääsin tekemään tosi isoja ja hienoja aukotuksia saunasta ulos”, sisustusarkkitehti Mikko Vesanen kertoo.

Lisäksi kaudella kunnostetaan Leo Stillmanille suvun mailla olevasta venevajasta mökki, Ella Kannisen ja hänen Tuula-äitinsä mökkipiha taiotaan uuteen kukoistukseen, Suvi Teräsniskan mökkiä laajennetaan paremmin koko perheelle sopivaksi ja lisää tilaa saa myös Heikki Paasonen kesäpaikallaan, jonka hän jakaa oman perheensä ja vanhempiensa kanssa.

”Suvi Teräsniskan mökillä haasteena oli jo aiemmin monta kertaa laajennetun mökin remontoiminen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Tällä kaudella päästiin ratkaisemaan myös Heikki Paasosen uuden mökkipaikan ongelmia, joista suurin oli se, että saataisiin samalle tontille mahtumaan useampi sukupolvi. Uusille nukkumapaikoille oli tosi iso tarve, että saataisiin säilytettyä perherauha”.

Alla ohjelman traileri.

Huvila & Huussi maanantaisin alkaen 14. maaliskuuta Ruudussa ja Nelosella kello 20.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone