Farmi Suomesta ensimmäinen kilpailija kotimatkalle: ”Oli kunniallista hävitä tällä tavalla, eikä yrittää jonkun heikomman vastustajan kanssa”

Farmi Suomi-ohjelmassa ensimmäinen kilpailija on lähetetty kotimatkalle.

Huom, sisältää ennakkoa tulevasta.

Kaksintaistelussa toisistaan ottivat mittaa torppari Antonio Floresin nimeämä Pertti ”Veltto” Virtanen ja hänen haastamansa Sampo Kaulanen.

Sampo oli valinnut lajiksi voiman. Kaksikon tehtävänä oli pidellä käsissään vesiämpäreitä, joista pidempään ämpäreistä pitänyt voitti. Kisan vei Sampo. Vaikka nimeäminen kiehautti Velton tunteet, hän hyvästeli farmilaiset hyvillä mielin. ”Myönnän reilusti tappioni. Oli kunniallista hävitä tällä tavalla, eikä yrittää jonkun heikomman vastustajan kanssa”.

Tää oli pätkä mun elämäni tietyötä, jonka halusin nähdä. Vielä tässä vaiheessa ei ollut pahoja juonitteluja ja kieroiluja, niin mulle jää tästä tosi hyvä olo”.

Veltto piti nimeämistään ikärasismina ja palaa aiheeseen vielä viimeisessä haastattelussaan. ”Nykynuorisossakin on toivoa, kun niitä panee kunnolla töihin. Kun nuorisolle kertoo juttuja, ne helposti myöntää, etteivät ole kuullutkaan tämmöistä ja omaksuvat sitä. Ovat kiitollisia, jopa. Se oli hieno piirre, kun näki silmissä sen kiitollisuuden.

Farmi Suomi lauantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone