Farmi Suomessa seuraava kilpailija kotimatkalle – ”Oon uskaltanut näyttää, että olen herkkä”

Farmi Suomessa nähtiin mielenkiintoinen kaksintaistelu, joka jälkikäteen osoittautui jo valmiiksi mietityltä.

Huom, varo juonipaljastuksia.

Lauantain jaksossa areenalla toisiaan vastaan tiedossa kisasivat nimetty Katri Utula ja hänen haastamansa Jade Nyström. Kisa päättyi Katrin voittoon.

Jade tunnustaa putoamisen jälkeen tehdyssä haastattelussa, että hän oli sopinut etukäteen, että Katri haastaa hänet kaksintaisteluun. Jade tunnustaa myös, että hän oli valmistautunut häviämään Katrille: ”Katri halusi tosi kovasti jäädä ja sanoin hänelle, että vaikka sitten vähän häviäisin. Katri sanoi, että ei, mun täytyy taistella kunnolla. Mä itse tiesin, että mun halu jäädä tänne on pienempi kuin Katrin ja halusin, että Katri jää tänne”.

Voimassa Jade uskoi pystyvänsä haastamaan melkeinpä kenet tahansa farmilaisista, mutta nyt Jade halusi jo lähteä kotiin.

Farmi on opettanut mulle tosi paljon, enemmän kuin osasin odottaa. Oon uskaltanut näyttää, että olen herkkä. En ole uskaltanut sitä ikinä näyttää, koska mulla on ollut niin iso suojakuori tässä päällä, mutta täällä herkkyys on tullut esille paremmin. Tästä jäi hyvä muisto ja paljon kavereita, uusia ihania ihmisiä. Nää ihmiset jäävät varmasti, tavataan heidän kanssa lisää, se on tärkeintä”.

Farmi Suomi lauantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Tervemenoa vaan kotiin. Ärsyttävä kumihuuli höpöttäjä..
    Urheileeko hän miesten vai naisten kisoissa?

Kommentit suljettu.