Ennakkobiisi tulevalta Vain elämää: Unohtumaton ilta -jaksolta: ”Kun olin lukiossa, mun luokalla oli kaksi aivan hardcore Apulanta-fania”

Kolmannessa Vain elämää: Unohtumaton ilta -jaksossa estradille saadaan Anna Puu, Toni Wirtanen ja STIG.

Huom, sisältää ennakkoa tulevasta

Anna Puu esittää uuden version Apulannan vuonna 2001 julkaistusta kappaleesta Reunalla.

”Kun olin lukiossa, mun luokalla oli kaksi aivan hardcore Apulanta-fania. Niillä oli leikekirjat ja kaikki, ne kävi katsomassa teidän keikat ja niitä biisejä luukutettiin joka paikassa. Todella olitte läsnä lukioaikaisessa elämässäni. Kappale, jonka tuossa kohta versioin, on mun abivuodelta”, Anna kertoo.

”Sanoituksissa kiteytyy monia sellaisia asioita, jotka tekevät meistä toistemme vastakohtia monistakin näkövinkkeleistä, että miten sitä elämää tarkastelee. Olen säästänyt tähän viimeiseksi sen kyseisen rivin, joka sinut ja minut erottaa”.

Okei! No nyt tämä alkoi kiinnostaa”, Toni Wirtanen toteaa.

Vain elämää: Unohtumaton ilta sunnuntaisin Ruudussa heti aamulla ja kello 20 Nelosella.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone