Don Huonot myi keväisen paluukiertueen liput loppuun hetkessä – nyt sen voi jo julkistaa, ja uutinen liittyy kesäfestareihin!

Suomirockin suurimpiin nimiin lukeutuva Don Huonot yllättää ilmoittamalla paluustaan keikkalavoille ensi keväänä.

Luvassa on ainutlaatuinen ”Mustaa ja Valkoista” -klubikiertue, jonka keikat koostuvat intensiivisestä kahden setin kokonaisuudesta. Illat alkavat akustisella osuudella, jonka jälkeen lyhyen tauon jälkeen on sähköisen keikan vuoro.

Perjantaina myyntiin tulleet keikkaliput myytiin hetkessä loppuun!

Valtavan kysynnän vuoksi myös Tavastialle saatiin avattua lisäkeikka sunnuntaille 28.4. sunnuntaille.

”Moi jengi! Ollaan edelleen todella yllättyneitä ja fiiliksissä viime päivien tapahtumista. Tuntuu nastalta, että noin isoa määrää ihmisiä kiinnostaa tulla katsomaan meidän keikkoja. Samaan syssyyn pahoittelut kaikille teille, jotka ette onnistuneet kevään kiertueelle lippua saamaan. Kesälle on kuitenkin tulossa festarikeikkoja, joten toivottavasti näemme siellä. Kiitos kaikille myös siitä kaikesta ihanasta palautteesta, jota paluu-uutisen jälkeen olemme saaneet. Keväällä ja kesällä nähdään ja rokki soi”.

Ja nyt sen voi jo julkistaa: Don Huonot tullaan myös näkemään myöhemmin ensi kesän mittaan useilla festivaalilavoilla. Kesän festariesiintymiset julkaistaan myöhemmin.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone