Diilissä voitosta kamppaileva Wenla paljastaa haasteelliset lähtökohtansa Diili-kuvauksiin: ”Siinä sitten alettiin vähän säätämään”

Diili-kisan voittoa tavoitteleva Wenla Väärälä taustoittaa Diili-urakkansa taustoja someviestissään.

Lähtökohdat eivät olleet hyvät, päinvastoin!

Wenla kertoo eronneensa juuri ennen ohjelman kuvausten alkua. Haastava paikka. Varsinkin, kun lapselle piti järjestää sattuneesta syystä enemmän tukiverkostoa.

”Tollanen kisa vaatii tottakai itseltä sairaat paukut, mutta myös kotiväeltä. Kaikilla ketkä pääsi pitkälle, oli pieniä lapsia. Se ei siis jarruta mitään, mutta se vaatii snadisti enemmän sumplimista ja paljon muiden apua.

Voin kertoa teille, että mun lähtökohdat lähteä tonne oli no, haastavat. Erosin vain hetki ennen kisaa ja ex-kumppani taisi muuttaa pois samoina hetkinä kun minä pakkasin laukkua. Siinä sitten alettiin vähän säätämään. Kaikki kääntyi hyvin, kun tehtiin yhdessä. Mutta helpommatkin lähtökohdat tonne olisi voinut olla.

Tätä Diili kilpailua ja monia asioita mitä tällä hetkellä tapahtuu mun elämässä, ei olisi ilman mun valtavia tukijoukkoja. Elämän tärkein oppi on, että mitään et saavuta yksin. Jotain on tehty oikein, kun on kasa tällasia ihmisiä ympärillä. Kiitos etenkin isovanhemmat, ex-kumppani, saara-mamma, sukulaiset, lapsen kummit ja kumminmieliset ystäväni. Ja te tiedätte, että mitä vaan tulee, niin mä oon vastavuoroisesti täällä teitä varten”.

Wenla Väärälä/ Instagram

Diilin voittaja paljastetaan ensi maanantain lähetyksessä. Kanavana Nelonen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone