Diilissä miehet vastaan naiset -asetelmaa tuuletetaan kunnolla, Wenla ennakoi somessa: tänään otetaan joukkueen miesten päät pois pensaasta!

Diilissä myydään maanantain jaksossa minuutteja hyväntekevisyyteen.

Huom, sisältää ennakkoa tulevasta.

Kiila-joukkueessa Nico lupaa itsevarmana hoitaa myynnin, ja yllättyy kun joukkueen ”mimmit” Wenla ja Anna tekevät paremman tuloksen kuin Nico. ”Daamit veti ihan järkyttävän tuloksen”.

Johtoryhmässä esiin nousee myös Kiila-joukkueessa havaittavissa oleva miehet-naiset -asetelma. Ainakin osa miehistä on pitänyt itseään parempina verrattaessa joukkueen naisiin, kertovat mielipiteensä Wenla ja Anna.

Asiasta saadaan keskustelua niin johtoryhmässä kuin Jaajon valvovan silmän ulkopuolella, mutta kaikkien suhteen aihe ei tunnu johtavan mihinkään.

Wenla Väärälä on kommentoinut jaksoa ja aihetta someviestissään:

”Jaksossa kuultua:

-Mul on tavote et hoidan 5 kiloo ja daamit saa hoitaa toiset 5 sit kahdestaan

-Saa nähdä miten Anna ja Wenkku myy, Nico kyl sano et hoitaa puolet tavoitteesta ja toinen puolikas jää sitten daameille

-Jos Anna ja Wenla ei myy, niin Nicon pitäis ottaa daamit sit reppuselkään

Sellasta. Kyllä se on sellanen homma, et tää kuvien tutkapari ottaa meidän joukkueen jokaisen kaikkivoipaan mieshenkilön pään pois pensaasta tänään. Ja näytetään, et jatkossa, mikäli tarve vaatii, niin jaksetaan Annan kans kahdestaan kantaa nää kaikki herrasmiehet repparissa. Samaan aikaan kerralla”.

Wenla Väärälä / Instagram

(Nelonen, Ruutu)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone