Diilissä Jaajo pelkää kilpailijoiden sähläävän maineikkaan brändinsä kuralle

Diili-kilpailijoiden tehtävänä on tulevassa jaksossa järjestää Jaajon suosikkibrändiin perustuva tapahtuma.

Huom, sisältää ennakkoa tulevasta.

Lasten Mini ExtremeRun on Jaajon mukaan ehkä Diilin historian vaikein tehtävä.

24 tunnissa tulee suunnitella ja rakentaa rata, kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen, kuvata tapahtuma ja hankkia kilpailijat. Tapahtumapäivälle on vielä kaiken lisäksi luvattu vesisadetta.

Kauden aikana tehtävä toisensa jälkeen on kilpailijoilta mennyt enemmän tai vähemmän penkin alle. Jaajo on huolissaan hänen luomalleen ExtremeRun-brändille mahdollisesti tulevasta negatiivisesta palautteesta.

”Voitte kuvitella, että kun mä tiesin, että tapahtuma alkaa klo17, istuin kotona hiljaa otsa hiessä ja mietin, että mitäköhän tämä tekee meikäläisen ExtremeRun-brändille. Klo 17.30 kännykkä kilahtaa. Katson, oh my God, Toni on laittanut mulle videon. Avaan sen…

…ja siellä on kilpikonna laulamassa lavalla lastenlauluja tukka hulmuten. Mä mietin, että okei, jos ei tästä mitään muuta tule, niin hyvää tv-viihdettä”.

Jarno Hatakka on pukeutunut Turtles-kilpikonnaksi, Clarissa Frozen Elsaksi, Henri Kurttila Reiman maskottiasuun. Radalla juoksentelevat iloiset lapset, pomppulinna loistaa ja valloittaa. Molemmat neuvonantajat seuraavat onnistunutta suoritusta mielissään.

Diili joka torstai ilmaiseksi Ruudussa heti aamulla ja Nelosella klo 20.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

Kommentit suljettu.