Diilissä eräs kilpailija joutuu tunnustamaan, että ”mimmit” ovat vahvempia kuin oli odottanut: ”Daamit veti ihan järkyttävän tuloksen”

Diilissä tehtävät eivät muutu helpompaan suuntaan.

Huom, sisältää ennnakkoa tulevasta.

Kilpailijoiden tehtävänä Diilin neljännessä jaksossa on kerryttää tietyllä sykealueella liikuttuja minuutteja, ja myydä minuutit Hope ry:n hyväksi. Kaupanteko pitää suorittaa kasvotusten.

Kiila-joukkueen myynnistä vastuun ottavat myyntineuvottelija Nico, sales executive Wenla ja markkinointitiimin vetäjä Anna. Nico on kilpailun aikana lanseerannut itsensä myyntitykiksi, johon joukkue voi luottaa. Tehtävän alusta asti joukkueen miehet kyseenalaistavat naisten myyntitaitoja.

Mehän ei tiedetä, miten Anna ja Wenla myy. Toki siellä on sitten back uppina Nico. Nico meinasi, että kyllä se puolet pystyy vetäsemään tuosta. Siitä jäisi sitten Annalle ja Wenkulle se loppu”, Mikko pohtii.

Loppupeleissä myyntimies Nico alisuoriutuu. Mies myy merkittävästi vähemmän, kuin Anna tai Wenla. Nico myöntää epäonnistumisensa johtoryhmälle.

”Henkilökohtaisesti se myynti on mun vahvuus ja se asiakashankinta. Tähän tehtävään, lähtökohtiin nähden, mä alisuoritin. Mä en ole tyytyväinen mun tulokseen. Daamit veti ihan järkyttävän tuloksen. Annan ja Wenlan lähtökohtiin nähden, mitä he ovat tehneet, en olisi odottanut, että ne pesi mun naaman tuossa tehtävässä”, Nico naurahtaa.

Johtoryhmässä ihmetellään myös tapaa, miten naisten myyntitaitoja kyseenalaistettiin.

Mulla särähti Nico vähän korvaan, kun sä sanoit, että jos miettii miten tässä on suoriuduttu, niin tuli yllätyksenä, että nämä mimmit pärjäsivätkin näin hyvin”, Jaajo toteaa.

”En tiedä mistä se mielikuva on tullut, kun mehän ollaan Wenlan kanssa suoriuduttu tosi hyvin aikaisemmissa tehtävissä”, Anna ihmettelee.

Neuvonantajana toimiva Toni Lähde puuttuu myös keskusteluun: ”Eli ette ole oikein vieläkään sisäistäneet tätä asiaa. Kun, kun näin on selkeästi käynyt. Näin siellä koetaan. Näin on käynyt. Ei ole jos”, Toni toteaa.

Diili Nelosella ja Ruudussa maanantaisin klo 21.

(Nelonen, Ruutu)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Tyyppi onnitteli kun ovat saaneet hyvin myyntiä, niin eiköhän tälläisena tasa-arvon juhla-aikana se käännetty jotenki alentavaksi ja syrjiväksi naisia kohtaan, voi juku mikä aika elää.

Kommentit suljettu.