Diilin uusi kausi lähtee liikkeelle vauhdilla: Kiila-joukkueen toiminta saattaa aiheuttaa mainehaittaa Jaajolle – ”epäkelvollinen keppihevonen”

Diilin uusi kausi starttaa tänään maanantaina vauhdikkaasti Nelosen ohjelmistossa.

Huom, sisältää ennakkoa tulevasta.

Ensimmäisessä tehtävässä kilpailijoiden tulee pyydystää kalaa, valmistaa se ja myydä tuote maantien varrella sijaitsevalla pysähdyspaikalla.

Kiila-joukkue (Anna, Emma, Wenla, Nico, Janne, Mikko, Vili ja Aki) keksii koota tuote- ja lahjakorttipaketteja, joita he myyvät yrityksille hyväntekeväisyyden nimissä. He eivät kuitenkaan valitse hyväntekeväisyyskohdetta, vaan suorittavat myyntiä hyvin epämääräisin piirtein.

Potentiaaliset asiakkaat ovat hämillään saamistaan soitoista ja koittavat tiedustella tarkennusta sille, mihin lahjoitetut rahat lopulta päätyvät.

Jaajon neuvonantajat Toni ja Noora eivät katso Kiilan toimintaa hyvällä.

Kun tehdään tällainen ennakkomyyntijuttu ja myydään hyväntekeväisyyttä – kun mä kuuntelen Nico, kun sä soitat puhelua ja sä mainitset viisi eri hyväntekeväisyyskohdetta, koska sä et tiedä minne se raha on menossa. Ja sit sä myyt pakettia, mistä sä et tiedä mitä siellä on sisällä. Jos te tekisitte näin, niin miettikää paljonko yhden päivän duunista tulee mainehaittaa kaikille Jaajon firmoille”.

Pitkän pöydän ääressä myös Jaajo on samaa mieltä. ”Mun mielestä toi hyväntekeväisyys on niin epäkelvollinen keppihevonen, jos siitä ei ole ennakkoon sovittu”.

Jaajo painottaakin joukkueille, ettei hyväntekeväisyydellä enää ratsasteta – ellei sitä tehtävänannossa erikseen mainita.

Diili Nelosella ja Ruudussa maanantaisin klo 21.

(Nelonen, Ruutu)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone