Bestseller-romaani Auschwitzin tatuoija Viaplayn toimesta kuusiosaiseksi sarjaksi

Bestseller-romaani Auschwitzin tatuoija päätyy Viaplayn toimesta kuusiosaiseksi sarjaksi.

Ylistetty Melanie Lynskey esittää kirjan kirjoittajaa Heather Morrisia. Päänimiä esittävät Jonah Hauer-King ja Anna Próchniak.

Kuusiosaisen sarjan on ohjannut Tali Shalom-Ezer, ja se saa ensi-iltansa vuonna 2024 Elisa Viihde Viaplayssa. 

Heather Morrisin romaania Auschwitzin tatuoija on myyty yli 12 miljoonaa kappaletta ja se on kiehtonut ihmisiä ympäri maailmaa. Tositarinaan perustuva kirja kuvaa, slovakialaisen Lale Sokolovin (Jonah Hauer-King; Pieni merenneito, Maailma liekeissä) selviytymistaistelua Auschwitz-Birkenaun keskitysleiristä. Lale saapuu leirille vuonna 1942 missä hänet pakotetaan tatuoimaan vankitoverit, jotka on valittu työskentelemään tiensä kuolemaan sen sijaan, että hänet kaasutettaisiin kuoliaaksi. Lale suorittaa tehtävänsä mekaanisella tehokkuudella, kunnes rakastuu Gita Furmaniin (Anna Próchniak; Baptiste, Varsova 44), nuoreen naiseen, joka tuodaan tatuoitavaksi. Hän päättää tehdä kaikkensa, jotta he molemmat selviävät leiristä. Kyseessä on tarina siitä, kuinka rakkaus voi voittaa jopa keskitysleirin epäinhimilliset olosuhteet. 

Auschwitzin tatuoijan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä.

Viaplay Groupilla on oikeudet sarjaan Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Islannissa, Alankomaissa, Puolassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. 

(Viaplay)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone