Yö-konsertissa soittaa odotettuja vieraita: ”On hienoa, että saimme mukaan myös soittokavereita vuosien varrelta”

Yö juhlistaa yli 40-vuotista taivaltaan Tampereen Nokia Arenalla perjantaina 24.3. Lavalle nousee Yö-yhtye Mikko Kangasjärvi, Ari Toikka, Jari Latomaa, Timo Mynttinen ja Jussi Turpeinen. Lauluja tulkitsevat Suvi Teräsniska, Pauli Hanhiniemi, JP Leppäluoto, Jay Lewis ja Herra Ylppö.

Konsertissa lavalle nousee myös Yössä aikojen saatossa vaikuttaneita muusikoita kuten kitaristi Jani Viitanen (1981-2000), kitaristi Daffy Terävä (2000-2016) ja rumpali Jukka ’Frogley’ Mänty-Sorvari (1990-2002). Illan aikana luvassa on myös yllätysesiintyjä.

”On hienoa, että saimme mukaan myös soittokavereita vuosien varrelta. Tämä ilta merkitsee meille kaikille yhtyeessä toimineille, bändin taustavoimille ja faneille paljon. Tuntuu upealta olla vihdoin isolla joukolla koossa rakkaan asian, Yön musiikin, äärellä”, kommentoivat odottavin tunnelmin Mikko Kangasjärvi, Ari Toikka ja Jari Latomaa. 

Liki kolmituntisen konsertin aikana kuullaan kappaleita koko Yö-uran varrelta. Lippuja konserttiin on vielä saatavilla Lippupisteestä. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone