Viaplayn uusi draamasarja kertoo maailmankuulun kirjailijan Karen Blixenin elämästä – ”On tärkeää päästä jakamaan hänen inspiroiva tarinansa kaikille naisille”

Uusi Viaplay Original -draamasarja ‘The Dreamer – Becoming Karen Blixen’ kertoo tanskalaisen menestyskirjailija Karen Blixenin (1885-1962) elämäntarinan.

Pääosassa nähdään muun muassa elokuvista Wonder Women ja Gladiaattori tuttu tansalaisnäyttelijä Connie Nielsen. Elokuvan kuvaukset on juuri saatu päätökseen Tanskassa ja sarjan ensi-ilta on Elisa Viihde Viaplayssa vuonna 2022.

1930-luvulle sijoittuva sarja seuraa Karen Blixenin paluuta Tanskaan Itä-Afrikassa viettämiensä vuosien jälkeen. Blixenin maagisia tarinoita ja kirjailijan sisäistä sielunelämää visuaalisesti kuvittava ’The Dreamer’ kuvaa rahattoman, sairaan, eronneen ja unelmansa särkeneen Blixenin matkaa elämänsä pohjamudista takaisin tunnustetuksi kirjailijaksi.

Karen Blixen on ollut Connie Nielsenin roolimallina jo lapsesta saakka.

”En kuitenkaan tiennyt koko tarinaa siitä, kuinka 46-vuotias nainen, keskellä elämänsä syvintä kriisiä, löysi ainutlaatuisen lahjakkuutensa tuskallisessa ja koettelevassa, mutta myös jännittävässä prosessissa. On tärkeää päästä jakamaan hänen inspiroiva tarinansa kaikille naisille, ikään ja taustaan katsomatta, ja annan kaikkeni tuodessani tämän uskomattoman henkilön eloon”, hän toteaa.

Kuusiosaisen Viaplay Original -sarjan on luonut Dunja Gru Jensen (’Norskov’) ja sen ohjaajana toimii Jeanett Nordahl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone