Viaplayn uuden trillerin kuvaukset alkoivat – pääosassa ruotsalaistähti Alexandra Rapaport: ”Käsikirjoitus on ainutlaatuinen”

Viaplayn uuden alkuperäissarjan Veronikan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä ja sarjan odotetaan saapuvan ensi-iltaan vuonna 2023.

Psykologinen trillerin pääosassa nähdään ruotsalaistähti Alexandra Rapaport. Hän on tuttu muun muassa Viaplayn aiemmista tuotannoista, Heder sekä pian ensi-iltansa saavasta elokuvasta Det är något som inte stämmer,

Kahdeksanosainen sarja saa ensi-iltansa Elisa Viihde Viaplayssa vuonna 2023.

Yliluonnollisia elementtejä sisältävä tarina alkaa, kun poliisikomisario Veronika Gren (Rapaport) kohtaa kuolleen pojan sairaalan parkkipaikalla ja hän epäilee seonneensa. Mutta poika ei ole mielikuvituksen tuotosta, vaan hän on täällä hakemassa oikeutta.

”Käsikirjoitus on ainutlaatuinen, siinä on ihan omanlaisensa sävy. Olen sitoutunut tähän projektiin todella syvällisellä tasolla, Alexandra Rapaport kommentoi.

”Rikosjuoni on erittäin jännittävä. Veronikalla ei ole mikään paras itseluottamus, eikä oikeastaan ole hän paras poliisikaan, pikemminkin hieman työhönsä puutunut. Toisaalta hän tuntee vahvaa yhteenkuuluvuutta yhteiskunnan laidalla oleviin. Saamme seurata hänen matkaansa hänen alkaessa tajuta, että hänellä saattaa olla tavallista enemmän kykyjä”, näyttelijätär jatkaa.

Veronikan alkuperäisideasta ja käsikirjoituksesta vastaavat Katja Juras ja Anna Lindblom. Sarjan ohjaajana toimii tanskalainen Jonas Alexander Arnby(Kylmäveriset tappajat).

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone