Vain elämää -ohjelmassa ikävä yllätys, yksi artisti puuttuu porukasta – katso koskettava videoviesti

Vain elämää -ohjelmassa Satulinnassa vietetään tulevana perjantaina Yllätysbiisit-päivää.

Yksi artisti kuitenkin puuttuu.

Huom, sisältää ennakkoa tulevasta.

Lasse Mellberg eli Redrama keskittyy hoitamaan terveyttään eikä sen vuoksi pystynyt osallistumaan erikoisjaksojen kuvauksiin.

Jaksossa nähdään koskettava hetki, kun Redrama lähettää terveisiä videotervehdyksen muodossa.

”Tommi, Mikko, Jyrki, Pete, Yona, Erika ja Meij, kuten huomaatte niin mä en oo teidän kanssa siellä. Se ei ollut helppo päätös, mutta näin mun on nyt pakko tehdä. Olen ollut toipumisen tiellä jo kuukausi kaupalla ja mun on laitettava kaikki fokus mun terveyteen ja toipumiseen. Kun ihmiset puhuu sanalla raittius, niin se sairaus mikä mulla on, on tunne-elämän sairaus ja siihen liittyy paljon muutakin. Päihteiden käyttö on vaan oire siitä syvemmästä ongelmasta”.

Vain elämää Yllätysbiisit -erikoisjakso perjantaina Nelosella ja Ruudussa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone