Uudet Big Brother-juontajat kommentoivat somessa: ”Kun kuulin tulevista uudistuksista ja tiimistä, ei vastausta tarvinnut miettiä hetkeäkään”

Big Brother Suomi palaa uudistuneena Neloselle ja Ruutuun sunnuntaina 4. syyskuuta.

Luvassa on 12 viikon kyttäysurakka.

BB-juontajina nähdään tänä syksynä täysin uusi kolmikko: Temptation Island Suomen iltanuotioiltakin tuttu grillimestari Sami Kuronen, sekä Suomipopin Aamulypsystä tutut Anni Hautala ja Janni Hussi.

Sami ja Janni juontavat vuoropäivin Big Brotherin suoria koostelähetyksiä, joissa käydään läpi talon edellispäivän kiinnostavimmat tapahtumat ja keskustellaan käänteistä vaihtuvien vierailijoiden sekä vakiovieraiden kanssa. Suorat koostelähetykset nähdään päivittäin Nelosella ja Ruudussa.

Tulevalla kaudella moni asia on toisin. Ehkä merkittävimpänä uudistuksena Isoveli on päättänyt sallia taktikoinnin ja pelaamisen. Perinteisesti Big Brotherissa kaikenlainen vehkeily ja nimeämisistä puhuminen on ollut kiellettyä.

Uutta on myös Suplassa joka arkiaamu kuultava BB-podcast, jossa ääneen pääsevät Cristal Snow ja Sanna Pikkarainen.

Sami Kuronen ja Janni Hussi ovat kommentoineet BB-uutista somessa:

”Olen mukana tulevalla BB-kaudella! On mahtavaa päästä tekemään yhtä kaikkien aikojen ikonisinta TV-ohjelmaa. Mua on aina kiinnostanut ihmismieli ja miten se toimii erilaisissa tilanteissa. Big Brother on siihen erinomainen testi. Kun kuulin tulevista uudistuksista ja tiimistä, jolla uutta kautta lähdetään juontamaan, ei vastausta tarvinnut miettiä hetkeäkään”

Sami Kuronen / Instagram

”Tuosta! Tällä kolmikolla isketään syksyllä isoveljen kimppuun oikein urakalla! Syksyllä starttaa uudistettu @bigbrothersuomi ja en malta odottaa et päästään paiskimaan hommia tällä juontajakolmikolla. Me häärätään Kurosen kanssa dailyssa arkena ja lauantaisin, Ansku painaa sunnuntain lähetykset plakkariin. Oon intoa täynnä ku ilmapallo”.

Janni Hussi / Instagram
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone