Tuukka Temonen lavalla Apulannan mammuttikonsertissa – mies kommentoi juhlahetkeä somessa: ”Jälkikasvu pääsi todistamaan faijaa isolla lavalla”

Apulannan A30-juhlakeikalla Olympiastadionilla nähtiin myös bändin aikaisemmat basistit Mandy Gaynor, Tuukka Temonen ja Sami Lehtinen, jotka vierailivat lavalla encoren aikana.

Tuukka ja Sami viihtyi lavalla lopulta kahden biisin verran, ..silti onnellinen/Silmämuna ja
Poistuisitko mun elämästäni
.

Tuukka on kommentoinut suurta juhlahetkeä somessa:

”On vaikea käsittää, että siitä suhteellisen kämäsestä Lyskan pommisuojassa soittavasta punkryhmästä tulee stadionin täyttävä oikea rockbändi. Eniten koen suurta kiitollisuutta siitä, että mun veljet @sipesantapukki ja @toniwirtanen antavat näitä rokkitähtilarppaus mahdollisuuksia. Tällä kertaa se oli hienointa siksi, että oma jälkikasvu pääsi todistamaan faijaa isolla lavalla. Kiitos kaikille faneille, jotka olette jaksaneet digata Apiksesta kaikki nämä vuodet.
Mun mielestä Apulanta on Suomen paras bändi ja onneksi saan olla jonkun kokoinen osa sen historiaa. Seuraavan kerran sit 50 vuotisjuhlissa rollaattoreiden kera”

Tuukka Temonen / Instagram

Keikka on yhä katsottavissa Ruutu-palvelussa. Kertamaksulla 9,95€ saat käyttöösi myös lisämateriaalia ja keikkatallenteen katseltavaksi 14 vrk ajaksi https://www.ruutu.fi/live.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone